Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Doftspridare Smells ur bilen

Även luftrenare är avsedda att hjälpa din bil eller hem luktar gott, är det möjligt att gå helt överbord och använda för mycket. Om detta händer, kan lukten verka övermäktiga och som kan göra reser i bilen obehagligt. Om du vill att lukten borta, det är mer av en tidskrävande uppgift än det är en svår en. Med en liten ansträngning, kan din bil återigen vara doftfria. Saker du behöver
Shop Vac
vit vinäger
Bucket
Bakpulver
ren trasa eller svamp
Visa fler instruktioner
1

Rensa ut insidan av bilen och kassera all skräp. Ta bort eventuella filtar eller beläggningar sits så att du kan tvätta dem att hjälpa till att få lukten av dem. Läs skötselråden eller instruktioner innan tvätt.
2

Vakuum ur det inre av fordonet för att avlägsna smuts och skräp som också kan hänga på lukten. Om du inte äger en butik vac, kan du oftast hitta en på en bensinstation eller biltvätt.
3

Fyll en hink halvfull och tillsätt en kopp vit vinäger för varje 2 koppar vatten.
4

Lägg en stor skopa bakpulver till hinken. Detta kommer att orsaka att fräsa ganska lite så det är viktigt att se till att skopan inte är för fullt.
5

Doppa en ren trasa eller svamp i lösningen och torka av alla plast lister och metall.
6

Torka alla de inre områdena med en ren och torr trasa för att absorbera fukt.
7

Strö bakpulver över klädseln frikostigt. Den bakpulver kommer att bidra till att absorbera lukt ur klädseln och ur luften.
8

Vakuum upp klädseln på morgonen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123030.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.