Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Mögel & Väta Från Auto Carpet

Om din bil har varit i en översvämning eller lidit vattenskador, då din bil matta är sannolikt har mögel. Om du lämnar mögel och fukt ensam och inte försöka ta bort det, kommer din bil behåller sannolikt en obehaglig stank. En grundlig rengöring kommer sannolikt att bli av med mögel och fukt utan att behöva betala en bilrekonditionering företag att slutföra jobbet åt dig. Saker du behöver
Wet VAC
torra handdukar
Utspädd matta renare i en sprayflaska
Väteperoxid
Skrubber
Visa fler instruktioner
1

Bli av med kvarvarande våthet på auto matta. Det bästa sättet att göra detta är att använda en våt dammsugare på det område som påverkas av fukt och mögel. Eventuellt överskott av vatten på mögliga mattan kan tas bort med torra handdukar. Ta bort mattan från bilen, om möjligt
2

. Placera den upp och ner i en solig plats för att helt torka mattan fibrer. Om mattan inte kan tas bort från bilen, lämna fönster öppna för att hjälpa den att torka.
3

Lokalisera mögel fläckar efter mattan har torkat. De kommer att visas som små vita fläckar på fibrerna i den automatiska mattan.
4

rengöra mattan med utspädd matta renare för att avlägsna mögel fläckar från utsidan av mattan. Spraya en blandning av hälften vatten och hälften matta renare. Skrubba på fläckarna tills de inte längre är synliga.
5

Använd en lösning av ½ procent av väteperoxid. Placera en ljus beläggning av väteperoxid över mögel-drabbade mattan och låta det torka i solljuset hjälper döda eventuellt kvarvarande mögel. Håll din bil fönster öppna så länge det torkar för att hålla bilen väl ventilerat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122267.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.