Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort repor från Interior Trim

Ditt hem inredningen lånar arkitektoniskt intresse till alla rum. Oavsett om det är en modern bottenplatta som ger en visuell paus mellan golv och vägg, eller elegant listen som drar ögat till högt i tak, kan interiörlister lägg till ditt hem estetiskt tilltalande och öka dess värde. Även inredningen är känsliga för repor, kan det vara lätt repareras med lite armbåge fett och ett fåtal produkter som finns på någon järnaffär. Saker du behöver
Sandpapper
Polyuretan
Paintbrush
Paint
Primer
spackle
Colored kitt
Visa fler instruktioner
Polyurethaned Trim

1

Sand ditt trim lätt om det är täckt med polyuretan. Försiktigt polera ut repor utan att ta bort det aktuella målet, eftersom det kommer att bli svårt att matcha.
2

Använd en ännu ljusare touch till sand runt repad yta.

3

Tillämpa polyuretan avsluta med en borste, ludd ut förbi repad yta så att den smälter. Applicera två eller tre lager, slipning efter varje skikt.
Målade Trim
4 spackle

Pack i veck och repor på inredningen som har målats. Använd något mer spackel än nödvändigt ifall det krymper när det torkar.
5

När ytan är torr, sand den reparerade ytan tills den är jäms med resten av trim.
6

Prime det reparerade området och måla med samma färg som användes på resten av trim.
Natural Trim
7

Försök att matcha färgen av din klädsel med färgad kitt om din klädsel har en naturlig finish. Ta ett prov på din trim till hårdvara eller färghandel och köpa minst tre nyanser av färgade kitt som nära approximerar färgen på din trä, varav en i en ljusare nyans och en i en mörkare nyans.
8

knådar försiktigt en liten mängd av de tre nyanser tillsammans så att färgerna är blandade men inte blandas. Stråken kommer att ge det ett mer naturligt utseende. Applicera på en praxis bit trim. Kontrollera färgen när den torkar. Om det är för ljust, tillsätt mer av mörkare nyans. Om den är för mörk, tillsätt mer av ljusare nyans.
9

När du får blandningen så nära som möjligt till rätt nyans, sand trim och lager på spackel över grunden med något mer än vad som behövs. Låt torka. Slipa spacklet tills den är jäms med den återstående ytan av trim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122794.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.