Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Ta bort dekalen utan att skada Paint

Dekaler är bland de vanligaste formerna av att personifiera ett fordon. Dessa dekorativa klistermärken kan dock lämnas på bilar under lång tid och blir allt svårare att ta bort. Slipande rengöringsmedel och material skulle kunna skada lacken, så uppgiften skall ske med försiktighet. Lyckligtvis finns det säkra metoder som effektivt tar bort dekaler och deras lim utan att skada lacken på bilen. Saker du behöver
Värmepistol eller hårtork
Plastskrapa
Lim Remover Review Microfiber eller frotté
Bil tvål
Wax
Visa fler instruktioner

en

Peel så mycket av dekalen som möjligt för att lossa kanterna. Detta kommer att underlätta processen när du flyttar till de övriga borttagning metoder.
2

Ställ en värmepistol eller hårtork till en låg inställning, och håll den några inches från fordonet. Värm dekalen bara tills den är varm, stark värme är inte nödvändig och kommer varp färgen efter längre perioder
3

Använd nageln eller en plast skrapa för att börja. peeling klistermärken. Upprätthålla nivån av värme så att limmet mjuknar för enkel borttagning.
4

Ta bort lim rester med en kommersiell renare avsedd för upplösning av klibbiga ämnen från bilar. Sådana produkter kan finnas på stormarknader och förbättringar hem butiker och kan appliceras på ett säkert sätt på ytan av en bil.
5

Läs anvisningarna på produktens etikett noga och torka limmet från bilen med en microfiber eller frotté. Följ upp med en grundlig rengöring av området och tillämpningen av bilvax om dekalen har avtrubbade bilens finish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122520.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.