Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tvättar bilen Windows

Att hålla bilen fönstren ren och tydlig är viktigt, inte bara för att hålla bilen ser trevligt men också för att öka synligheten under körning. En kommersiell renare är inte nödvändigt att hålla glaset rent. En hemmagjord lösning av ättika och vatten är allt som behövs för att få smuts och fingeravtryck bort av bilrutor, och putsa fönster med tidningspapper ser till att glaset torkar utan ränder. Saker du behöver
Clean, tom spruta Funnel flaska
en kopp vit vinäger
vatten
Ark av tidningen
Visa fler instruktioner
1

Montera tratten i toppen av en torr, ren sprayflaska. Häll i 1 dl vinäger och tillsätt 3 koppar vatten. Skruva på locket och virvla lösningen att kombinera.
2

Spraya ättika lösningen på både insidan och utsidan av bilens fönster, se till att fokusera särskilt på fläckar av smuts och sot. Låt rengöringsmedlet i blöt i ca 1 minut.
3

Torka upp rengöringslösning med ett tillknycklat tidningen, polering några fläckar som har ränder eller fingeravtryck. Den tidningspapper ger en extra glans, så se till att du använder själva tidningen snarare än den blanka annonser.
4

Upprepa denna process ungefär en gång i veckan, eller så ofta som behövs. Att helt enkelt ta bort fingeravtryck, polera glaset med ett blad av tidningen utan att använda ättika lösning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122218.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.