Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Ljus Rust off Aluminum Wheels

Rust har en tendens att kompromissa utseendet på någonting. Överallt där det finns vatten, det är en ganska säker på att det snart kommer att rosta också. Ta bort rost tar endast en liten mängd tid och ansträngning, och med flera sätt som man kan ta bort det, är rost en ganska enkel fix. Lyckligtvis finns det flera beprövade metoder som kommer att ha aluminiumhjul glimmande på nolltid. Saker du behöver
SOS padDry ren clothNaval jellyAluminum foilCoca-Cola000 stålull padWD-40
Visa fler instruktioner
1

Skrubba rost bort med en fuktad SOS pad. Det kan ta lite tryck, men det kommer att lossna. Skölj området grundligt med rent vatten.
2

Applicera naval gelé med en torr ren trasa och arbeta in den rost. Fortsätt att skrubba tills all rost är borta. Torka rent med en mjuk torr trasa.
3

crumple en bit aluminiumfolie till en boll, blanka sidan ut. Häll Coca-Cola på aluminium och skrubba hjulet tills det inte finns någon rost kvar. Skölj området med rent vatten.
4

Använd en 000 pad stålull och tillräckligt med vatten för att smörja och skrubba hjulet tills all rost är borta. Skölj området med rent vatten.
5

Spray hjulet med WD-40 och torka av rost bort med en torr trasa. Ett tunt lager av WD-40 kan hjälpa till att förhindra rost från att upprepas, men kommer inte att hjälpa lysa mycket. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122245.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.