Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får pepparspray Off av ett bilfönster

Pepparspray, ibland kallas capsicum spray, innehåller varma, ingredienser smärta inducerande som tillfälligt gör de flesta människor arbetsoförmögen. Pepparspray är oljebaserade och därför inte enkelt kan sköljas av huden eller andra ytor med vatten. Denna spray är inte svårt att ta bort från fönster, men sprayen bibehåller sin potens under en lång tid. Om du rör vid fönstret med bara händer, eller på annat sätt få spraya på dig, kommer du att känna det. Hantera denna sanering jobb noggrant - det tar inte mycket pepparspray för att orsaka en hel del smärta. Saker du behöver
N95 mask
Gummihandskar
Skyddsglasögon
Bucket
Vatten tvättmedel
Dish (flytande) katalog Pappershanddukar
Bakpulver
Plast soppåse
trädgårdsslang
mjuk trasa
Visa fler instruktioner
1

säkra en N95 mask över näsan och munnen för att förhindra inandning av eventuella partiklar pepparspray. Använd gummihandskar för att skydda händerna och skyddsglasögon (företrädesvis skyddsglasögon) för att skydda dina ögon.
2

Fyll en hink med varmt vatten. Våta pappershanddukar i vattnet och häll flytande diskmedel (minst en msk.) Direkt på hushållspapper.
3

Torka det flytande tvättmedlet över pepparspray med hushållspapper. Fukta fler pappershanddukar och försiktigt skrubba fönstret.
4

Kasta använda pappershanddukar i en plast soppåse. Få nya pappershanddukar och dämpa dessa i vattnet. Strö en tsk. bakpulver över handduk och försiktigt spridda över fönstret. Enligt peppersprayinc.com kan bakpulver arbeta för att hjälpa neutralisera spray - även lite om någon bör förbli på fönstret vid denna punkt
5

Skölj fönstret väl med vatten från en trädgårdsslang. . Torka den med en mjuk trasa. Släng alla pappershanddukar och trasor som använts, eftersom de kan vara smittade med sprayen nu.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122424.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.