Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en bil Exteriör

Tvätta utsidan av din bil är inte svårt. Men det finns åtgärder som kan göra det gå snabbare. Med undantag för rengöring däck och hjul, arbeta uppifrån och ner är nästan alltid bäst, annars kommer du ofta att re-clean vad du just har rengjorts. Till exempel, om du rengör kåpan innan biltaket. smutsigt vatten från taket kan senare kör ned, åter nedsmutsning huven. Förutom att följa en riktig sekvens av steg, bör du använda rengöringsmedel lämpliga för bilar. Saker du behöver
Bucket
Varmt vatten
biltvätt schampo
Biltvätt kardan eller svampar
Vatten slang
handdukar Cloth
Hjul och däck Cleaner Review Mikrofibertrasor
Visa fler instruktioner
1

Spola hela bilen med en vattenslang. Detta gör sig av löst skräp som kan repa lacken när du tvättar bilen.
2 hjul

Spray och däck renare på hjul och däck. Torka bort all överbliven smuts med en mjuk trasa.
3

Mix biltvätt schampo och varmt vatten i en ren hink. Doppa en tvätt mitt eller svamp i lödder och tvätta taket på bilen först.
4

Tvätta utsidan av dörrar och fönster. Använd rikligt med lödder, doppa mitt eller svamp tillbaka i såpvatten så ofta som behövs.
5

Tvätta bakändan och bakre stötfångaren på bilen. Nästa, tvätta huva och främre stötfångare med bilschampo och vatten lösning. Tvätta sidospeglar vid denna tid också.
6

Skölj bilen helt. Använd en ren handduk att torka hela bilen. Torkning detta sätt hjälper till att förhindra vatten fläckar. Gå över den med en mikrofiberduk för att få fram glansen. Polera hjulen med hjul polish, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122300.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.