Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra mattan i en van

Van mattor bör rengöras regelbundet för att förbättra lyster i mattor. Korrekt underhåll av din van mattor kommer att se till att mattorna fortsätta leta ny och fräsch genom åren. Om du råkar spilla eller tappa något på din matta, rengöra fläcken så snabbt som möjligt. En fuktig fläck kan avlägsnas snabbt och kommer att hindra din matta från blekning och åldring onödan. Full mattan rengöring bör göras varje månad för att helt förhindra att smuts och grime uppbyggnad. Saker du behöver
Water
diskmedel
Vinäger Hård borst skurborste
mattan schampo
Handdukar
Wet-Dry Fan vakuum
(tillval)

Visa fler instruktioner
1

Dammsug mattan. Använd ett vakuum för att få smuts och smulor ur mattan. Detta gör att du kan se fläckar klart.
2

Spot rengör fläckar. Blanda en liter varmt vatten med en kopp ättika och diskmedel. Väg-och Travel Magazine föreslår att man använder en hård borste för att "arbeta blandningen ordentligt i mattan fibrer." (Se referens 1.) Låt mattan sitta i trettio minuter, sedan använda en torr handduk för att torka mattan.
3

Shampoo mattan. Professionell mattan schampo kan köpas på byggvaruhus. Applicera schampo till mattan och använda en skurborste för att gnida schampo djupt in i mattan fibrer. Skölj mattan och använda en våt-torr vakuum för att avlägsna eventuella kvarvarande skum. Våt-torra dammsugare är ibland tillgängliga på offentliga biltvättar. De kan också hyras från byggvaruhus.
4

Torka mattan. Om någon fukt kvar i mattan efter rengöringen, gnugga fuktig mattan med en torr handduk. Du kan också använda en liten fläkt för att blåsa kall luft på mattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122498.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.