Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Målat Lättmetallfälgar

Lättmetallfälgar är ett populärt alternativ till navkapslar på många bilar idag. De är attraktiva, och de kommer att se bra ut i år om väl underhållna. Tyvärr kan lättmetallfälgar snabbt bli smutsiga och färgade från bromsdamm från bromsoken, samt miljöfaktorer som smuts och fett. Det finns ett antal kommersiella rengöringsmedel lättmetallfälg finns på marknaden, men du bör alltid börja med milda rengöringsmedel som tvål och vatten för att få den ursprungliga smuts och sot från dina hjul. Saker du behöver
Bil schampo vax
bil eller polish
Rags
Rent vatten
Soap
Sprayflaska
Lättmetallfälg renare
Visa fler instruktioner
1

Mist hjulet lätt med varmt tvålvatten och rengör den med en trasa. Få all den smuts som du kan ta bort, sedan dimma igen med rent vatten och torka med en ren trasa.
2

Blanda en generisk bilschampo med vatten och svamp av dina hjul. Skölj av med rent vatten.
3

Överväg att använda en kommersiell renare lättmetallfälg om tvål och vatten inte är tillräckligt starka för att ha en effekt på fläckar. Läs alla anvisningarna på flaskorna. Applicera rengöringsmedel direkt på hjulet, sedan arbeta in den med en ren trasa.
4

Applicera en fläck-specifik renare att rikta bränsle fläckar, olja, silikon, vax, gummi, fett, harts träd sap och limrester.
5

Skölj hjulet bort med rent vatten en gång fläcken har tagits bort, och överväga att tillämpa en bil vax eller polish när hjulet är torrt. Ett bra vax skyddar aluminiumfälgar från framtida färgning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123081.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.