Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Metall Kratsning Verktyg

Polering metall är en process där en lös slipmedel appliceras på en metall arbete yta för att uppnå en ljus, klar glans. För att uppnå detta önskvärda skinande yta på din metallslöjd, finns det några grundläggande verktyg som du bör bekanta sig med och lära sig att använda rätt. Lumpskiva

lumpskiva är en applikator av polering föreningen. Den polerande förening är den flytande ämne som ger glans och blank yta på din yta. Det är viktigt för din lumpskiva att ha rätt mängd av föreningen på det, och när du väljer din hjulet, måste du överväga vad som skulle vara lämpligt för just din jobb. Hjulet måste göras på ett tillräckligt mjukt material inte skada metallytan men också en som är fast nog att bli av med eventuella brister i metallen.
Flap Wheel

Flap hjulen är en viktig del av polering processen - oftast som ett förspel till slutliga buff. En klaff hjul är en mekanisk hjul som har slipande materialremsor off-skjutning från ett centralt nav. Dessa klaffar kan vara gjorda av något av filt att polera trasa. Tack vare den kraftfulla och slipande karaktär Lamellslipskiva, är det vanligtvis används för uppgifter som stress och metall slipning istället jobb som kräver finess, men dessa jobb är ofta en viktig förberedelse för metall polering

Vibratory Tumbler

Vibratory efterbehandling är en process som kan övervägas om du funderar på att polera små bitar av metall. Den vibrerande tumlaren kombinerar små, speciellt formade pellets av metall i ett badkar med metallbit som du arbetar med. De efterföljande vibrationer göra pellets att gnida mot ditt metal, och detta ger en slät, glänsande glans.
Sand Buffer

Du kan använda en sand buffert för att arbeta på tjockare metaller såsom bestick om du vill. Detta är tekniskt en buff, emellertid, på grund av slipning processen kommer en del av materialet slipas bort i loppet av polering processen.
Stil Drill

En stil borr är en borr som kan rymma tillbehör som kommer att vara mycket användbar för metall polering. Cylinder buffs och buffs svamp är i allmänhet gjorda av bomull och kan sättas in i stilen borren i syfte att åstadkomma en mekanisk, men ändå mild, buff.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122734.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.