Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur kan vi minska Interiör Vindruta Reflections

Reflektion och reflexer kan vara en enorm distraktion och störning för förare och passagerare . Inte bara är det smärtsamt för ögonen , men det kan också innebära en säkerhetsrisk , eftersom reflexer från solen tillfälligt förblindar föraren . När detta händer , är förarens ögon inte säkert fokus på vägen . Några sekunder är allt som behövs för att resultera i en farlig bilolycka. Men det finns vissa steg föraren kan vidta för att minska reflektion eller reflexer från fönstret . Saker du behöver
Fönsterputs
Cloth Anti - dimstråle
Commercial scratch remover
Visa fler instruktioner
1 fönster

Användning eller glas bricka och en trasa för att rengöra insidan av fönstret . Interiör ångorna orsaka en ansamling av rester på fönstret vilket resulterar i fönstret imma upp snabbt . Att hålla det inre fönstret ren kan hjälpa till att minimera detta och öka synligheten i tider av bländning .
2

Applicera en anti -fog spray på alla de inre fönstren för att minska imma som uppstår när det finns en hel del kondens i luften .
3

Applicera en kommersiell scratch remover på din vindruta . Den kommer att fylla i repor på glaset och minimera uppkomsten av bländning . Se till att din rengöra den med fönsterputs för att ta bort skräp och smuts innan applicering av scratch ansökan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123137.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.