Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort fläckar från Car Fabric

utsidan av din bil eller lastbil kan se perfekt obefläckade, som om det var precis kört utanför partiet för första gången. Däremot kan du inte vara riktigt stolt över din bil om inredningen är fläckig. Att ha hela paketet, måste du veta hur man korrekt att rengöra klädsel och matta. Med lite armbåge fett och några vanliga hushållsprodukter, kan du ha din bils tyget ser så gott som ny. Saker du behöver
Dammsugare 1-liters hink
Varmvatten
1 dl vit vinäger
diskmedel
Skurborste
Absorberande handdukar
Visa fler instruktioner
1

Gå över möbeltyg och mattor med en dammsugare. Även om detta inte kommer att ta bort eventuella inställningar i fläckar, kommer det att göra ditt jobb mycket enklare genom att plocka upp lös smuts, damm och annan smuts som har samlats.
2

Fyll din 1-liters hink med varmt vatten och tillsätt 1 dl vinäger och tillräckligt diskmedel för att göra vattnet tvål. Detta kommer att vara din fläckborttagningsmedel. Om du vill kan du ersätta denna blandning genom att köpa en burk med spray-on matta renare. Du kan också blanda icke-blekande tvättmedel i det varma vattnet i stället för ättika och diskmedel. Alla är lika kapabla att ta bort fläckar från bilens tyg.
3

Doppa skurborste i rengöringslösning och börja borsta fläckarna på bilens matta eller klädsel. Grundligt och kraftfullt borsta tyget, och se till att rengöringsmedlet blir djupt in i fibrerna.
4

Låt rengöringsmedlet att dra i tyget eller mattan i ca 30 minuter. Efter 30 minuter har gått, placera absorberande handdukar på tyget för att suga upp fukten. Lägg försiktigt eller blot med handdukar, gnugga ej. Om du har en våt-torr dammsugare, kan du använda den för att plocka upp någon fukt. Upprepa vid behov för att ta bort djupt liggande fläckar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122686.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.