Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort kalkavlagringar på Bilglas

Även i områden med extremt hårt vatten, ta bort kalkavlagringar från din auto glas är relativt enkel. Den primära boven när det gäller att skapa kalkavlagringar på vindrutor och andra auto glas är sprinklers. När bilfönster besprutas med sprinkler och vattnet får avdunsta och lämna sina mineraler bakom, blir fönster fläckig med fula hårt vatten fläckar. Saker du behöver
ammoniak-baserade fönsterputsmedel handdukar
Papper
vit vinäger
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
1

Rengör din bil glas med en kommersiell ammoniak-baserade fönsterputs. Spraya rengöringsmedel på ditt glas och torka bort det med en pappershandduk. Detta kommer att ta bort ytan damm, smuts och vanlig smuts, vilket innebär att endast de kalkavlagringar.
2

Torka glaset rent med en mikrofiberduk för att avlägsna de sista spåren av smuts.

Billiga 3

Fukta en mikrofiberduk med vit vinäger. Vit vinäger kan köpas på någon livsmedelsbutik. Torka dina glas med vit vinäger. Torka särskilt på områden av kalcium byggs upp, vilket gör att vit vinäger för att sjunka ner i kalcium och lossa den.
4

Spraya glaset med ammonium-baserade fönsterputsmedel. Torka den ordentligt med en pappershandduk för att avlägsna eventuell kvarvarande vinäger och ta bort eventuella sista resterna av kalcium.
5

Inspektera ditt glas för eventuella kvarvarande kalkavlagringar. Om någon kvar, upprepa steg 3 och 4.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122434.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.