Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Dealer Klistermärken

Många amerikanska auto återförsäljare fästa reklam klistermärken på nya bilar med lite oro om köparna vill ha dem där eller inte. Du kan be återförsäljaravtalet inte sätta en dekal på bilen i första hand, men i det spännande att köpa en ny bil, kanske du glömmer att fråga och inte inser det är där tills du kommer hem. Många återförsäljare kommer att ta bort klisterlappen gratis om du ber dem, men vissa kan ta ut en avgift. I det senare fallet, ta bort klisterlappen själv med dessa tekniker. Saker du behöver
varmt tvålvatten
2 rena dukar
slagtork
plastspatel
WD-40
Luddfri handduk
Wax

Visa fler instruktioner
1

Ansök medelhög värme från en hårtork ca 6 inches från klistermärke området. Använd inte en hög värme inställning eftersom detta kan göra att färgen på din bil till bubbla. Värmen löser limmet så dekalen kommer lossna i ett stycke.
2

Starta vid hörnet av klistermärken och försiktigt dra den tillbaka långsamt med en plast spatel eller naglarna. Dra sticker tillbaka till sig själv. Dra inte sticker rakt upp, det kommer inte komma ut så smidigt och hörnet kunde riva av. Håll dra klistermärke tillbaka, applicera mer värme om det behövs.
3

Använd WD-40 för att avlägsna eventuella rester överblivna lim. Spraya återstoden med smörjmedlet och pilla bort det med en varm, tvål och trasa.
4

Doppa en trasa i tvålvatten och försiktigt skölja över där sticker området var och sedan torrt med en ren, luddfri handduk.
5

Wax området för att bli av med några lätta repor kvar från borttagningen. Applicera vaxet till klistermärken området i mjuka, cirkulära rörelser. Låt vaxet sitta enligt anvisningarna, och torka sedan av den med en ren trasa som inte repar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122698.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.