Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort DOT Traffic Paint

Körning av en väg arbete zon eller en väg måla lastbil kan orsaka oavsiktlig spray av trafik färg på din bil. Denna industri-styrka färgen är envis, och du kommer inte ha möjlighet att lätt skrapa bort bilen eller lösa det med thinner. Automotive färgtillverkaren Aexcel Corp rekommenderar att man använder en lera bar för att få den envisa färgen av din resa. Lämna dig själv några timmar för att rengöra bilen och ta bort färgen. Detta är ett projekt som du bör göra på en torr dag. Saker du behöver
Bil tvål
Bucket
vatten
Tack dukar
Clay smörjmedel
Clay bar
Karnaubavax
Visa fler instruktioner

1

Kombinera 1 msk. av bil tvål med 1 liter vatten för att skapa en tvållösning. Doppa en putstrasa i denna lösning. Spraya din bil hela med vatten. Sen skrubba auto organ med putstrasa att ta bort grus och smuts. Innan du använder din lera bar, måste bilen vara ren. Annars kan repas genom att gnugga smuts i auto färg.
2

Låt bilen torka i solen innan du fortsätter. Den målade Addera 3

Spray område med smörjmedel för att skapa en jämn dimma.
4

Skjut lera bar fram och tillbaka över den trafik färgen. Arbeta tills du känner motstånd, vilket innebär att området är torrt. Torka sedan av ytan med en ren putstrasa, färg marker du har lossnat kommer flagna
5

Spray mer smörjmedel till dimma i området.. Återigen gnugga leran bar fram och tillbaka, sedan igen sluta när du känner motstånd. Upprepa denna process tills du har tagit bort alla spår av trafiken färg. När det används på rätt sätt, tar bort leran bar den oönskade färgen utan att repa ytan på din bil.
6

Torka av ytan en gång till med din putstrasa.
7

Applicera en kvarts storlek mängd karnaubavax på en ren putstrasa. Applicera vaxet till det område som täcktes i trafikfärg, som arbetar i koncentriska cirklar. Arbetet vaxet in i bilen för att återställa den ursprungliga lyster och för att skydda platsen från ytterligare föroreningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122961.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.