Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av Field Mice i vår bil

Fält möss, eller möss äng som de är vanligen kallas, regelbundet utlösa förödelse på grödor och hem. Tillsammans med att förstöra grödor och hus, sätter in möss är också kapabel att föra förstörelse på fordon. Sorkar in bilar på jakt efter mat och husrum. Att lära sig att stadigvarande och effektivt bli av fältmöss är avgörande om du vill behålla din bil sjukdomsfria. Saker du behöver
Portable vakuum
Snap-fällor
engångshandskar av latex
Pepparmintolja
Bomullstussar
Visa fler instruktioner
1 Placera din papperskorgen i en säker soptunna.

Rengör din bil. Sorkar lockas till bilar som är orent. Avlägsna allt skräp från bilen och placera det i en säker soptunna. Använd en bärbar vakuum för att plocka upp alla herrelösa smulor.
2 Snap-fällorna är effektiva på att ta bort fältmöss från din bil.

Sätt Snap-fällor i bilen. Den Cornell University Cooperative Extension av Chemung County, New York, rekommenderar att man använder en nypa havregryn eller jordnötssmör strös över avtryckaren på fällan som agn. Placera fällor i lätt-till-view områden. Sätt på ett par engångshandskar av latex och ta bort döda sorkar från Snap-fällor och placera dem på ett säkert soptunna.
3 pepparmyntsolja är starkt doftande, vilket gör det till en perfekt möss Resistance.

Placera möss repellenter, liksom pepparmynta olja, i bilen hålla sorkar borta. Enligt Harnett County, North Carolina, trädgårdsnäring Extension Agent Gary L. Pierce, sätta in möss har en mycket angelägen luktsinne. Doppa några bomullstussar i pepparmintolja och placera bomullstussar i bagageutrymmet och under några bilsäten. Byt pepparmint-belagda bomullstussar varannan vecka för att säkerställa varaktig framgång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122725.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.