Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Sharpie Marks från taket på en bil

Permanent markör i händerna på vandaler innebär en stor, irriterande oreda. Om du har Sharpie märken på taket på din bil, är chansen att du har blivit måltavla för en vandal, även om detta är, naturligtvis, kan inte det enda sättet varumärkena hända. Oavsett ursprunget av varumärkena, är lösningen densamma. Innan du gör resan till bilhandlare eller bilverkstad, ta en titt inne i ditt badrum eller skåp. Det är där du kan hitta allt du behöver för att bli av med dessa märken på ditt tak. Det kommer att ta lite tid (men inte mycket) och arbeta, men det kan göras. Saker du behöver
Cheap hårspray (innehållande alkohol) eller vanlig isopropylalkohol
Mjuka dukar, såsom mikrofiberdukar
Vatten
Bucket
Visa fler instruktioner

1

Häll vatten i en ren hink för din sköljvattnet. Om du har en trädgårdsslang tillgängligt, kan du bara använda den istället.
2

Spray hårspray eller lägg tvättsprit frikostigt på permanent märkpenna varumärkena. Om det finns flera märken, eller märken är stora, börja med endast en sektion i taget - annars hårspray eller alkohol på andra områden kommer att torka innan du får dem
3 Gnid Sharpie varumärken med en mjuk trasa. Applicera mer hårspray eller tvättsprit om märket inte lossnar lätt. Vrid handduken på den rena sidan varje gång.
4

Doppa en ren trasa i hinken med vatten. Skölj alkohol eller hårspray utanför bilen. Dessa produkter bör inte skada ytan, men kan orsaka spotting om den tillåts fortsätta utan att skölja.
5

Torka färdiga området med en ren handduk. Gå vidare till nästa område som behöver rengöras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122278.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.