Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Mustang Smoky Strålkastarglas

Klart linsskydden minska mängden ljus som passerar genom, vilket gör det svårare att köra på natten och dubbelt dåligt i regnet på natten. Vid en viss punkt, kommer dessa lampor inte ens passera den statliga inspektionen. När plasten linsskyddet blir missfärgad ska försäljare eller reparationsverkstad rekommenderar ofta ersättning --- en dyr utsikter. Lyckligtvis kan flera kommersiellt tillgängliga produkter att klara upp dina linser. Saker du behöver
Flytande tvål
Headlight polish eller kommersiellt tillgängligt strålkastare reparationssats
Liquid UV block eller sealer
Visa fler instruktioner
Sandpapper Method
1 Gammaldags strålkastare var runda, gjorda av glas och fick aldrig rökiga.

Undersök din Mustang strålkastare linser noga för att avgöra om de har blivit knäckt, immig inuti eller helt enkelt grumlig. Om det finns många sprickor, kommer polering hjälper inte och du kommer att behöva byta ut dem. Men 90 procent av tiden kan du polera dem för att öka klarheten.
2

Tvätta linserna med flytande tvål och varmt vatten för att ta bort så mycket smuts och grus som möjligt.
Sida 3

Slipa ytan börjar med det grövsta pappret i satsen (oftast mellan 600 och 1000). Detta kommer att kräva avsevärda gnugga och faktiskt kommer att göra ytan verkar sämre i början. Det kommer dock att ta bort det grumliga utanför skiktet och avlägsna punktfrätning och oxidation. Bara sand från sida till sida, inte i cirklar, för att undvika polerrosor.
4

vidare till finare och finare sandpapper och slutligen avsluta med att polera med strålkastare polish. Genom denna punkt, bör linserna ser mycket tydligare.
5

Applicera flytande UV block eller sealer för att skydda din Mustang linser från missfärgning på grund av solljus.
Polska Metod
6

Tvätta linserna med flytande tvål och varmt vatten för att ta bort så mycket smuts och grus som möjligt. Torka dem, applicera den polerande föreningen till ytan av linsen och låt den torka till ett vitt pulver.
7

Polera ytan av linsen genom att gnugga raskt tills all vit rest bort. Du kan också använda en kretsande buffert eller en borrmaskin med en fastsatt polering huvudet.
8

Upprepa steg 1 och 2 minst tre gånger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122977.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.