Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Sprutningsundersökning Från en bil

Paint sprutdimma kan förstöra utseendet på din bil, men lyckligtvis är det ganska lätt att ta bort så länge det inte är allvarligt. Oavsett om din bil var parkerad utanför en body shop, en byggnad som målades, eller om du fick översprutningen på din bil från att göra en reparation, kan du ta bort färgen sprutdimma själv. Saker du behöver
Red Clay bar
tvättsprit
gamla trasor
Soft scrub svamp
Break vätska
Bilvax
Biltvätt tvål
Bucket
Slang
Biltvätt mitt
Visa fler instruktioner
1

Gnid område av bilen som har översprutning på det med en röd lera bar i en cirkelrörelse. Red Clay barer kan hittas på de flesta bildelar butiker, och fungera som en stor buffert. Använd den på hela bilen, eller bara på det område som har overspray på det. Den röda leran baren kommer inte att skada din bil, och är en helt säker och rekommenderad produkt att använda.
2

Häll lite tvättsprit på en gammal trasa och tillämpa den med lite armbåge fett till det drabbade området av bilen om översprutningen fortfarande efter den röda leran baren har använts. Alkoholen bör arbeta för att ta bort översprutning som är kvar på ditt fordon.
3

Ansök bromsvätska till en mjuk scrub svamp och gnugga det område som har översprayning på det. Detta är ett alternativ till den röda leran bar, som vissa människor kanske inte har det lätt tillgängligt. Bromsvätskan ska agera för att ta bort översprutningen från bilen.
4

Tvätta bilen när översprutningen helt har avlägsnats. Använd en bra tvål kvalitet bil och skura alla delar av fordonet för att ta bort eventuella rester av de produkter som används för att bli av med overspray.
5

vaxa bilen efter att den har rengjorts. Detta kommer att återställa bilens glans, och alla tecken på översprutning kommer att raderas.
6

Täck din bil i framtiden när du vet att byggnader runt omkring dig målas eller när du tar din bil till en bilverkstad där målning sker. Detta kommer att eliminera det mesta av risken för en annan overspray olycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122153.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.