Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Skokräm Från Bil Windows

skokräm placeras på fordonet windows att annonsera försäljning av fordonet , ett barns idrottslag , eller ett lyckligt nygift par . Oavsett reasonshoe polish kan vara svåra att få bort . Saker du behöver
Razor bladeGarden eller gummi glovesWindow cleanerDry trasa eller pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Pull på handskarna och ta tag i rakbladet mellan pekfingret och tummen . Se till att du har ett bra grepp , eftersom handskarna kan tendera att göra bladet slip .
2

Placera klingan på en 15 graders vinkel med fönster , och börja skrapa på skokräm försiktigt . Detta kommer att hjälpa till att avlägsna majoriteten av polska utan att repa fönstren, om det görs på rätt sätt. Om du känner spänningen mellan fönstret och bladet , du kliar förmodligen glaset : Minska trycket med vilket du trycker bladet
3

Spraya på fönsterputs och låt sitta . i cirka två minuter . Se till att täcka hela området , eller du kommer att ha små bitar av skokräm som stannar caked till fönstret och kan inte torkas av .
4

Torka fönsterputsare utanför fönstren med ren trasa eller pappershanddukar . Du kan behöva upprepa detta några gånger för att ta bort alla små bitar av torkad polish .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122310.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.