Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Kuddar Car Seat

Även om du förmodligen hålla ditt hus obefläckade, för många av oss våra bilar är ungefär som sniglar "skal: Allt vi behöver för att leva är förpackad i det. Medan förra veckans överblivna Cheetos kan komma till hands om vi hade fastnat på en öde ö med bara vår bil, i själva verket de Cheetos och alla andra damm och smuts som samlas på och i bilen sittdynor gör ingenting utan att skapa en giftig miljö . Medan de flesta människor dammsuga sina hem minst en gång i veckan, kan de dammsuga sina bilar så sällan som en gång i månaden eller ännu bara några gånger per år. Om du är redo att rensa ut dina allergen-smittade sittdynor, då kan du göra det på egen hand på bara några minuter med hjälp av objekt som du förmodligen redan har i ditt hus-städning arsenal. Saker du behöver
handdammsugare
milt rengöringsmedel
Rena trasor
vatten
Stain Remover Review Sopsäckar
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla stora skräp från bilen. Varje papperskorgen, kommer stora livsmedel, leksaker och andra röran måste avlägsnas för att ge dig den bästa tillgången till kuddar bilbarnstol. Kasta skräp borta i soppåsar, och sätta andra föremål undan inuti eller placera dem bredvid bilen tills du är klar rengöring och de kan bytas ut.
2

Dammsug bilen. Ge bilbarnstolar en gång över med handdammsugare. Detta kommer att plocka upp de flesta större damm och smuts. Se till att trycka ner på de lägre kuddar så att du kan suga i sprickorna mellan sitsen och ryggstödet. Var noga med att även lyfta upp eventuella armstöd, mugghållare, etc., för att få smuts ut från under dem.
3

Target fettfläckar med diskmedel. Squirt lite diskmedel på en ren trasa och använda den för att torka bort fettet fläcken. Du bör inte behöva någon extra vatten för detta. De fettfläckar ska komma upp med diskmedel. Diskmedel kommer också att arbeta med livsmedel fläckar som såser.
4

Använd fläckborttagningsmedel för andra fläckar. Smuts, krita och även bläck kommer ofta komma upp med en bra fläckborttagningsmedel. Applicera fläckborttagningsmedel med en ren trasa, låt det sitta i några minuter. Vanligtvis kan du sedan bort fläcken med en fuktig trasa med blottning och gnugga området försiktigt.
5

Dammsug bilen igen. Den här gången, gå igenom varje del av varje sittdyna minst fyra gånger. Återigen, arbeta dig in i varje spricka och skreva med spetsen av vakuum. När du är klar, ska bilen vara ren och redo att visa upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122309.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.