Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort smuts från Strålkastare

tillverkade flesta bilar sedan 1990-talet har strålkastarglasen tillverkade av en typ av plast. Innan dess var strålkastare av glas. Tyvärr, medan plast linser är mer hållbara, tenderar de också att få lika smutsiga och också tråkig och gult med tiden. Smutsig eller matt strålkastare, vare plast eller glas, är en säkerhetsrisk. Ibland tar det lite tid att göra dem tydliga och gnistor igen, men fördelarna ur säkerhetssynpunkt med att göra detta är verkligen värt det. Dessutom, när du har tagit bort den tunga grime, är framtida rengöring enklare (om det görs ofta, så att smuts inte har en chans att bygga upp). Saker du behöver
Soft clothWaterDish soapSpongesHeadlight restaurering creamLint-fri clothsMicrofiber eller frotté
Visa fler instruktioner
Hur man tar bort smuts från Strålkastare
1

Torka varje strålkastare med en mjuk, torr trasa. Att få del av grime utanför detta sätt förhindrar repor när du rengör med den våta metoden. Nu, fukta en mjuk svamp i vatten. Placera en kvarts storlek klick av flytande diskmedel på svampen.
2

Gnid tvål svamp under strålkastarna. De avfettning egenskaper diskmedel kommer att ta bort fett och oljerester.
3

Skölj strålkastarna med rent vatten. Applicera krämen strålkastare restaurering, finns på auto-delar butiker. Detta kan appliceras direkt på strålkastarna, eller appliceras på en trasa och gnuggade på. Observera att för väldigt slöa eller missfärgade strålkastare som inte bara omfattas av vägsmuts kan behöva en putsdyna (bifogas en borr) eller fint slippapper för att ta bort gula missfärgningar. En mikrofiberduk, dock är tillräckligt om strålkastarna är helt enkelt smutsiga eller lätt missfärgade.
4

Gnid restaurering grädde över hela strålkastaren med en mjuk trasa. Använd rak rygg-och-tillbaka rörelser över ytan på strålkastaren. Gör en strålkastare i taget så restaurering grädden inte börjar torka på ytan.
5

Torka av produkten med en fuktad, luddfri handduk. Nu, polera strålkastare med en microfiber putsduk eller frotté.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122311.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.