Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Automobile Klädsel Rengöring

Ibland verkar det som om det inre av en bil eller lastbil har en tendens att bli smutsigare än det yttre. Vare sig det är från stänk eller spill i samband med mat och dryck eller dreglar fläckar från ett husdjur kan klädseln i bilen börjar snabbt att se ut som ett katastrofområde. Tack och lov att städa upp i röran är inte rocket science. Komma klädseln att se ny igen, men kräver lite tid och lite armbåge fett. Saker du behöver
Dammsugare med bilagor
Förlängningssladd (om nödvändigt) katalog kommersiella mattan eller klädsel Cleaner Review frotté handdukar
mjuk borste
Stiff-borste
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på en plats där du kan nå det med en dammsugare och förlängningssladd, om det behövs. Självklart, om du har en sladdlös vakuum, behöver du inte oroa dig.
2

Ta bort gummi eller plast mattor från bilen och rengör dem separat med tvål och vatten.
Sida 3

Dammsug hela insidan av fordonet, inklusive mattor och säten. Detta kommer att ta bort all lös smuts och skräp som annars skulle störa din städning. Använd pensel bilagor och tillägg för att komma in på alla bilens skrymslen och vrår.
4

Spraya kommersiella mattan eller klädsel renare på sitsen. Inte överanvändning renare. En lätt, kommer även programmet fungerar bäst. Du kan alltid gå tillbaka över klädseln senare om du inte helt ta bort fläckar första gången.
5

Skrubba klädseln ordentligt med en frotté handduk. När handduken blir smutsig, vänd på den och använda den rena sidan. Om det behövs, använd flera handdukar. Du kan också använda en mjuk borste för att rengöra sätena.
6

Spray och skura golvet mattor på samma sätt. Använd en hård borste för att skura mattor.
7

Upprepa tills du är nöjd med resultatet. När du är klar, dammsuga hela inredningen igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122766.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.