Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar Tar Off My Car utan att skada Klarlack

Kör ner en nyligen asfalterad väg kan kännas bra, men det är inte bra för bilens lack. Att färsk asfalt kan lämna tjära på bilens klarlack, vilket kommer att orsaka rost över tid, om tjäran inte tas bort. En enkel tvätt är inte tillräckligt för att bli av med den envisa tjära fastnade till din bil, och många rekommendationer du kan finna är inte säker för bilens målade ytan. Använd ett kit lera bar att säkert ta tjära av din bil utan att skada klarlack, en lera bar försiktigt griper beröring föroreningar och tar bort dem från den målade ytan. Saker du behöver
Bil tvål
Sponge
Vatten
Clay bar
Clay bar smörjmedel
Microfiber handduk
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i skuggan och låt ytan svalna helt. Leran baren kommer inte fungera lika bra på en yta uppvärmd från solen.
2

Tvätta hela bilen, med fokus främst på tjära täckte områden. Använd bil tvål och en mjuk svamp - inte skålen vätska, eftersom det tar bort nödvändiga oljor i klarlack. Skölj bilen och låt den torka helt. Addera 3

Spray smörjande spray på ett litet område av bilens yta. Vik leran bar och gnugga den på den smorda ytan, flytta den till en väg. Gnugga inte tillbaka-och-fram. Skumma det över ytan för att plocka upp tjära och andra föroreningar fastnar i färgen som du kanske inte kan se.
4

Vik leran bar varje gång du ser det blir smutsigt med tjära. Använd en ren sida av lera bar varje gång du rengör ett nytt område på bilens yta. Leran bar kan vikas många gånger och ska pågå i flera användningsområden. Detta bör ta bort all tjära rester, utan att skada klarlack måla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123193.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.