Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Lights Bil Head

Strålkastare är en viktig del av ett fordon eftersom de lyser upp vägen under mörkerkörning, informera andra förare där fordonet befinner sig när det är mörkt och ge ljus under dåligt väder. När strålkastarna är grumlig eller smutsiga, de kräver rengöring för belysningen att fungera korrekt. Saker du behöver
Duk
Soap
Tape
400, 600 och 1000 grit sandpapper
Strålkastare rengöringssats (tillval)
Visa fler instruktioner

1

Torka strålkastarna med mjuk trasa, tvål och vatten för att avlägsna eventuell smuts. Om problemet är relaterat till lera eller annan smuts och strålkastaren inte är grumlig, kommer en enkel ren återställa utseendet på strålkastaren. Om den är grumlig, låt strålkastaren torka.
2

Tejpa så nära huvudet lätt som möjligt, men undvika att täcka upp huvudet ljus. Detta skyddar resten av bilen när du städar.
3

Dip 400 grit, vått och torrt sandpapper i vatten.
4

Sand huvudet ljus. Använd en fram och tillbakagående rörelse och gnugga strålkastare med sandpapper. Torka huvudet ljus med en trasa för att avlägsna grus.
5

Doppa 600 sandpapper i vatten. Sand strålkastare med 600 grit papper i samma rörelse som 400 slippapper. Torka huvudet ljus med en trasa för att avlägsna grus.
6

Doppa 1000 sandpapper i vatten. Sand strålkastare med 1000 slippapper. Torka strålkastaren ren.
7

Tvätta huvudet ljus med tvål och vatten. Ta bort eventuellt damm eller smuts från slipning strålkastaren. Låt det torka och kartlägga arbetet. Mulet bör antingen borta eller minimeras. Om det inte är helt borta, upprepa slipningen tills de dimmiga lampor fullständigt rent.
8

Ta bort tejpen och kasta bort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122911.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.