Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur thinner för att rengöra en bil innan målning

Tvätta en bil är ett viktigt första steg innan man börjar lägga ytterligare ett lager av färg. Om någon form av smuts kvar på bilen innan målningen påbörjas, kan det lämna bakom urinvånarna och annat skräp som kan ge bilen en bisarr struktur. Thinner är ett utmärkt sätt att få ytan slät och ren. Dock bör thinner alltid användas i ett väl ventilerat rum eller utifrån. Saker du behöver
Glasrengöringsmedel
thinner
3 Trasa handdukar
Handskar
Visa fler instruktioner
1

Ta på skyddshandskar innan du börjar din arbeta. Dina handskar bör vara robust nog att thinner inte kommer att läcka igenom. Engångshandskar fungerar bäst, eftersom resten av thinner kan lämna bakom en lukt på tyg handskar även efter flera tvättar.
2

Spray glas över det område du vill måla. Du kan använda någon form av rengöringsmedel för glas. Ta ditt trasa och skrubba området tills det blir fint och glänsande. Glas städare hjälpa plocka upp saker som rester, fingeravtryck och fågelspillning som annars kan fastna på bilen om bara thinner används.
3

Spray eller blot thinner med en annan trasa på det område du kommer att måla. Torka tills hela området är rent och glänsande. När du arbetar med thinner, se till att du är i ett väl ventilerat område, t.ex. en carport, utanför eller i garaget med dörren öppen. De är giftiga och kan orsaka medvetslöshet eller dödsfall i extrema fall.
4

Torka området med en torr trasa, vilket gör att ytan är fri från thinner rester.

5

Börja måla din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122396.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.