Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort färg från Aluminium

Det finns några olika sätt att ta bort färg från material, men vissa metoder är mycket hårdare till materialet under färgen än andra. Medan kemiska strippa tenderar att vara lättare att göra än andra metoder, det finns mer risk för det ursprungliga inblandade materialet. Saker du behöver
Papp
tidningen
Kemiskt resistenta handskar
Spray kan av flygplan FÄRGBORTTAGNINGSMEDEL
färgskrapa
stålullskudde
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Lägg ner kartong med några lager tidningspapper under och runt det område där du kommer att använda färgborttagningsmedel. Detta kommer att hjälpa till med sanering, och fånga några droppar färgborttagningsmedel.
2

Sätt på kemikalieresistenta handskar. Nitril handskar är gjorda för att motstå tunga kemikalier, så de är säkrast. Latex är billigare, men är endast gjord för lätta kemikalier.
3

Rikta sprayburk av flygplan FÄRGBORTTAGNINGSMEDEL mot ytan du vill ta bort färg från, och långsamt spraya från sida till sida. Var noga med att inte få kemikalier på något förutom metall, eftersom det sannolikt kommer att skada andra material.
4

Låt remover inställd tills färgen lossnar. Hur lång tid att lämna remover på beror på färgen, och hur mycket av det som finns. Ljus lager färg kan lossna i några timmar, medan tunga paint kan ta över natten.
5

När färgen har lossnat (om den inte har tagits bort), använd en färg skrapa för att skrapa bort löst sittande färg.
6

Använd en pad stålull för att gå över några fläckar där färgen kan fortfarande fastnat, eller som är svåra att skrapa med skrapan.
7

Tvätta materialet och området med en trädgårdsslang. Se till att tvätta alla områden där FÄRGBORTTAGNINGSMEDEL kan vara, inklusive eventuella verktyg som används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122399.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.