Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra insidan av en bil vindruta

Smutsiga vindskydd är inte bara fula, de är också en drivande säkerhetsrisk. Det är lätt att komma ihåg att rengöra utsidan av vindrutan, och naturligtvis vindrutetorkare vätska tar hand om den yttre vindrutan mellan mer grundliga rengöringar. Insidan av vindrutan är en helt annan historia, dock, och förare ofta glömmer hur snabbt insidan kan bli smutsig och störa safety.Although rengör utsidan av vindrutan är något lättare än att rengöra insidan på grund av kurva glas och instrumentbrädan i vägen, kommer lite tålamod och förberedelser gå långt i att hålla inne så gnistrar som utsidan. Saker du behöver
Pappershanddukar
Minst fyra microfiber glas handdukar
Auto fönsterputsmedel (t.ex. Armor All fönsterputs)
Visa fler instruktioner
1 < p> Torka av insidan av vindrutan helt med torra pappershanddukar. Detta tar bort damm, grus och blir fuktig rengöringen enklare.
2

hörn Spray och kanter av vindrutan med auto glas renare. Se till att du är generös med spray --- för lite och det kommer inte att fungera lika bra.
3

Rengör hörn och kanter först, med en microfiber glas handduk, eftersom detta är där de flesta smuts samlas. Rengöring dessa områden först förhindrar spridning smuts och skräp över resten av vindrutan.
4

Spray hälften av vindrutan med auto glas renare. Torka att hälften, med cirkulära rörelser, med en microfiber glas handduk.
5

Torr och polera fönstret med en fräsch microfiber handduk.
6

Upprepa steg 4 och 5 för den andra halvan av vindrutan, med färska handdukar mikrofiber glas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122255.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.