Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra min Headlight Lens på min Ford Taurus

Ford Taurus strålkastare linser är tillverkade av genomskinlig plast, som är mottagliga för missfärgning och oxidering med tiden. Smuts, vägsalt och insekt material kan göra problemet ännu värre. Regelbunden rengöring är nödvändig för att hålla strålkastarglasen rensa och behålla nattetid synlighet. Om din Ford Taurus är mer än ett par år gammal, anser polering strålkastarglasen efter rengöring. Strålkastare polish avlägsnar ett tunt skikt av repad oxiderade, plast för att återställa den ursprungliga klarhet. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Bucket
Sponge
Handduk
Headlight polish Sida 3 eller 4 mjuka trasor
Visa fler instruktioner

1

Fyll en hink med vatten och biltvätt tvål enligt instruktionerna på förpackningen.
2

Doppa en svamp i hinken och skrubba strålkastarna ordentligt. Om några rester kvar, låt tvålen sitta på strålkastarna för fem till tio minuter, och skrubba bort det lossade resten.
3

Skölj strålkastarna ordentligt med en slang, och torka dem med en handduk.
4

Fukta en mjuk trasa med en liten mängd vatten.
5

Applicera en dime-stora mängd strålkastare polish till fuktig trasa. Torka hela Strålkastarglas i små, cirkulära rörelser samtidigt som måttligt tryck.
6

Buff strålkastarens lins med en ren, mjuk trasa tills det är fritt från polish rester. Om din polish kräver sköljning, skölj den med en slang och torka den ordentligt med en handduk. Upprepa polering processen med den andra linsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122823.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.