Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en sufflett

Suffletter gjorda av tyg eller vinyl kombinerar stor ingenjörskonst med visuell elegans, men daglig användning av fordonet lämnar dem smutsiga och smutsiga. Regelbunden rengöring bevarar utseendet på suffletter, men använder fel skydd på fel material lämnar fula fläckar. Gnugga en liten mängd vatten i suffletten identifierar tyg eller vinyl tak lätt. Tyg absorberar vatten men vinyl stöter bort det. Saker du behöver
Suffletten renare
mjuk borste Flighter Can av skyddande tygsprej
flaska skyddande vinyl spraya
ren trasa
Mikrofiberduk
Visa mer Instruktioner
Rengöring suffletter
1

Parkera bilen på en skuggig plats. Tvätta suffletten med vatten för att avlägsna lös smuts och grus, men använd inte tvål eller rengöringsmedel. Spray suffletten renare över toppen och låt dra i fem minuter.
2

Skrubba hela suffletten lätt med en mjuk, ren pensel. Identifiera kraftigt nedsmutsade områden och tillämpa mer renare behov. Lämna de mest envisa områden i blöt i femton till tjugo minuter innan skrubba lätt igen med penseln.
3

Skölj taket rent med vatten. Låt konvertibla taket att torka innan skyddande spray. Addera Lägga skydd på tyg Toppar
4

Kontrollera att suffletten är helt torr. Skaka burken med skyddande tygsprej noga före användning. Applicera ett jämnt lager över hela suffletten med en lätt svepande rörelse. Låt första skiktet härda i tio minuter.
5

Hitta ett dolt område av tyg och röra vid den med fingertoppen för att kontrollera torrhet i första skiktet. Lägg ytterligare tre skikt, låt en 10-minuters härdningstid mellan varje.
6

Torka bort överflödigt skyddande tygsprej från omgivande lack, klädsel och glas med en ren trasa. Lägg skyddande sprayen var sjätte vecka för att skydda tyget från ogynnsamma väderförhållanden och UV-ljus. Addera Lägga skydd till Vinyl Toppar
7

Skaka flaskan med skyddande vinyl spraya kraftigt och applicera ett fullt skikt på suffletten. Använd en ren mikrofiberduk arbeta vätskan i vinyl, trycka ner hårt så att texturerade områden penetreras.
8

Lämna den första ansökan för att härda i 10 minuter. Upprepa processen en andra gång för att nå en djupare lager av skydd. Torka bort överflödigt skyddande vinyl sprej från omgivande områden och trimma med en ren, torr trasa.
9

Rengör toppen och lägga ett extra lager av skyddande sprayen var 5 veckor för optimalt skydd från elementen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122114.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.