Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort mögel från det inre av ett fordon

Öppna bilfönster och en oväntad regn kan leda till mögeltillväxt i bilens interiör. Om ditt fordon är stängt när det är fuktigt inuti, kan kombinationen av fukt och värme från utsidan blir ett recept för en mögel katastrof. Lämnas obevakad, mögel äter bort på fibrerna i din klädsel och försvagar tyget. Varor från hemmet kan du ta bort mögel från bilens interiör tillsammans med sin lukt. Saker du behöver
våtdammsugare
Vakuum
Bucket
1 kopp ryggsprit
Sponge
rena dukar
vit vinäger
Fungicid spraya
Visa fler instruktioner
1

Utdrag någon fukt i bilens klädsel eller matta med en våtdammsugare. Lämna windows rullade ner i flera timmar eller över natten så interiören kan torka ordentligt.
2 mögel sporer kan tas bort från bilens interiör med din vakuum.

Dammsug insidan av din bil för att ta bort mögel sporer. När du är klar dammsuga, kasta påsen eller städa ur det inre av en påslösa dammsugare med ättika för att döda mögel sporer.
3

Blanda 1 kopp tvättsprit med 1 kopp varmt vatten i en hink. Sponge mögel fläckar på mattan eller klädsel med utspädd alkohol. Blot med en fuktig trasa för att skölja.
4

Torka instrumentpanelen, fönster och insidan av dörrarna med outspädd ättika hälldes på en ren trasa. Byt till en ny duk som du tar bort mögel fläckar och fortsätta att tvätta alla hårt dykt områden.
5 vädring bilen hjälper till att bli av med mögel.

Låt insidan av ditt fordon för att torka över natten med fönstren öppna. Detta säkerställer att fukt från mögel-borttagningen inte är instängd i bilen.
6

Spray all tygklädd, klädd och matta områden inuti bilen med en fungicid spray. Detta dödar eventuella mögel sporer fortfarande lurar, samt ta bort deras lukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123049.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.