Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort smuts lädersäten Car

Bilar, som ditt hus, måste rengöras då och då. Om vädret varit dåligt, är det lätt att spåra smuts och lera in i bilen. Om du har barn, kan de gå över bilbarnstolar med smutsiga skor, lämnar smuts över ditt skinn. Det finns många sätt att rengöra smuts ur en bil, men det är viktigt att ta hand om dina lädersäten bil när du gör det. Saker du behöver
Vakuum med slang bifogad
Rags
Mr Clean Magiskt suddgummi
Pledge Natural Beauty Wipes
Visa fler instruktioner
1

Dammsug upp så mycket av smutsen som du kan. Använd slang bifogad på din dammsugare. Noggrant gå igenom alla sätena först och sedan gå vidare till golv. Om smutsen är torr, kommer du att kunna få det mesta upp.
2

Tillåt våt smuts torka över natten och sedan dammsuga upp nästa dag som du gjorde i steg ett. Om du inte kan vänta på att torka, fukta en trasa och sopa smutsen upp i det. Torka sedan sätena ner med en ren, torr trasa.
3

Köp en Mr Clean Magiskt suddgummi från din livsmedelsbutik. Denna produkt kommer att ta bort eventuella fläckar som har kvar på dina lädersäten. Bara väta Magiskt suddgummi lite och gnugga över fläcken. Det kommer magiskt försvinna.
4

avsluta din lädersäten genom att torka dem med Pledge Natural Beauty Wipes. Dessa dukar är gjorda för att användas på läder. De kommer att få dina lädersäten fin och ren för ett överkomligt pris. Det finns en sprayform av denna produkt. Om du väljer att använda den, använda den med en mikrofiberduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122287.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.