Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Vad använder du för att ta bort klistermärken från en motorcykel?

Klistermärken kan bli gamla och slitna utseende efter att ha utsatts för väder och vind ett tag. Ändå, när det är dags att ta bort klisterlappen, klänger limmet på, gör ett gammalt klistermärke ser ännu värre efter ett försök att ta bort den har misslyckats. Lyckligtvis kan med fortsatt satsning och ett par rengöring tricks, klistermärken och deras gummy rester generellt tas bort helt från motorcykeln. Borttagning Klistermärkear med Elbow Grease

klistermärke borttagning kan gå ett av två sätt: antingen klistermärke kan skalas av, ofta med omsorg och ibland med rengöringsmedel hjälpmedel, eller det kan strimla och falla av i bitar, lämnar efter sig en återstod. Prova första scenariot när det är möjligt.

Att försiktigt dra bort dekalen, arbete på ett hörn med nageln. Försök att arbeta gratis ett avsnitt och sedan dra långsamt, men bestämt, i 90 graders vinkel. Om dekalen är vinyl och motståndskraftig, prova att använda en hårtork för att värma dekalen på raden där du skalar. Värmen kan lossa limmet, så att du kan dra det gratis.
Använda grundläggande Home Cleaners
p Om dekalen inte kommer att dra gratis, inte ens med värme, men istället strimlor, prova en annan metod. Gå vidare och dra bort alla klistermärken du kan, få så mycket vinyl eller papper ur vägen som möjligt. Vad är kvar kan den läggas i en alkohol-vatten-lösning av 1:1. Spraya lösningen på vad som finns kvar av klistermärken och låt den suga. Då ska du kunna gnugga sticker ut med fingrarna. Efteråt, tvätta med en mild tvål för att bli av med alkoholen.
Använda kommersiella rengöringsmedel
p Om inget annat fungerar, överväga att använda produkter avsedda just för detta ändamål. Leta efter Goo borta eller en liknande produkt. Efter att ha använt Goo Gone, se till att tvätta ytan för att få bort rengöringsmedlet. Att köpa Goo Gone på nätet, följ länken i avsnittet Resurser.

En annan lösning är att försöka WD-40 för att mjuka upp dekalen. Spraya dekalen, blötlägga den. Ge WD-40 en stund att arbeta. Du kan också använda värme för att hjälpa processen. Skrapa sedan klistermärket antingen med naglarna eller en gummi /plast skrapa. Då ska du tvätta ytan för att avlägsna eventuella rester från WD-40.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122467.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.