Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Bildekaler från Plastic

Om du behöver ta bort etiketter från plastytor, är det inte nödvändigt att köpa starka, rökta lösningsmedel eller dyra rengöringsprodukter. Mest bildekal rester kan framgångsrikt avlägsnas med ett par billiga, giftfria husgeråd och lite armbåge fett. Saker du behöver
Dish Rags tvättmedel
slagtork
Jordnötssmör
Babyolja
Tvättsprit
Visa fler instruktioner
1

Rengör bildekal och den omgivande plasten ytan med milt rengöringsmedel och skölj området noggrant.
2

hjälp av en hårtork, mjuka limmet genom att sikta varm luft på bildekal för 30 till 40 sekunder. Fatta ett lossade dekal hörn och börjar försiktigt dra den från plasten. Om dekalen är gammal, kan det vara svårt att ta bort. Du kan behöva upprepa hårfön behandling mer än en gång.
3

Avlägsna kvarvarande limrester eller envisa stycken sticker genom mättning klistermärket kvar i babyolja, jordnötssmör eller tvättsprit . Låt oljan eller jordnötssmör för att stanna kvar på plasten under 5 till 10 minuter, sedan torka av ytan med en trasa.
4

Skrapa klibbiga rester med ett rakblad eller färgskrapa, försiktigt så att inte att skada plasten. Vid behov kan ytterligare ett lager av olja, jordnötssmör eller alkohol för att ytterligare lossa gummy överskott.
5

Torka av plasten med en ren trasa och milt rengöringsmedel när du har slutfört klistermärke borttagning. Det är viktigt att ta bort överblivna oljor eller alkohol från plasten att behålla sin finish. Skölj området noggrant efter rengöring och låt det lufttorka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122256.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.