Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort en gas Stain Från Motorcykel Plast

En motorcykel plast bensintank är porös. Detta innebär att gasen kan sippra igenom från tanken till den yttre plast och lämnar fula fläckar efter sig. En gas fläcken är lätt att identifiera genom sin gula färg. För att undvika fläckar, tömma bensintanken regelbundet och rengör utsidan av tanken regelbundet. Tvätta tanken med ett rengöringsmedel som innehåller ett milt slipmedel. Tillämpa vax till plasten bidrar till att minska färgning genom att försegla porerna i plasten. Saker du behöver
Cleaner med en slipande
tvättlapp
motorcykel vax
Visa fler instruktioner
1

våta gasen fläcken med vatten. När du använder ett rengöringsmedel som innehåller slipmedel, kan tillämpa det torka plast leder till repor.
2

Blöt trasa och vrida ur överflödig fukt. Applicera rengöringsmedlet direkt till våt trasa. Rengöringsmedel som innehåller slipmedel kommer i både flytande och pulver. Båda medier fungerar lika bra.
3

Gnid renare över gasen fläcken. Använd en snabb, cirkelrörelse med medelhögt tryck. Vid rengöring med slipmedel, kan använda ett fast tryck leda till att plasten blir repig.
4

Fortsätt att gnugga tills gasen fläcken är borta. Om fläcken visar sig vara svårt att ta bort, applicera en liten mängd rengöringsmedel direkt på fläcken och låt stå i upp till en timme.
5

Skölj bort rengöringsmedel och handduk torkar plasten. Vaxa motorcykeln när du är klar. Vaxning hjälper försegla porerna i plasten, vilket gör färgning svårare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123119.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.