Hur man gör en bil Grill

Grillen på en bil är en av de mest märkbara funktionerna. Det ger en touch av personlighet till bilen, ger bilen ett eget utseende, och dessutom skyddar motorn från skräp. Mesh grillar är kända för att vara en av de bästa sätten att skydda motorn. Med hjälp av ett fåtal hushåll verktyg, kan du göra din egen mesh grill. Gör din egen mesh grill kan visa sig vara mer kostnadseffektivt än att köpa en ny. Saker du behöver
Måttband
Work Station | 4-by-4 stålnät rulle
Marker
Avbitare
Wrench
Flat-skruvmejsel
Metal twist band
Visa fler instruktioner
1

Använd måttbandet för att mäta ytan av fordonet där den nya grillen kommer att installeras. Lägg till två extra inches till denna mätning.
2

Mät nätet. Placera nätmaterial på arbetsstationen och se till att den ligger plant. Placera inga tunga föremål på varje ände av mesh säkerställa att maska ​​nätet inte rullar upp medan du klipper. Om nätet är inte helt platt, kommer det att påverka dig mätningar som kommer att orsaka grillen att vara för stor. Använd måttband för att mäta det område som ska klippas. Använd tillverkaren att markera detta område.
3

Använd avbitare för att klippa det markerade området ut ur nätet.
4

bort bilens stötfångarhöljet så att nätet kan installeras. Öppna huven lokalisera svarta plastclips längs stötfångarhöljet s inre kanten. Bänd mittcirkeln bort med platt skruvmejsel. Använd avbitartång för att klippa och ta bort mittcirkeln stäv. Ta bort stötfångarhöljet från bilen. Kontrollera att alla skruvar och plastclips har tagits bort.
5

Placera skurna nätmaterial på stötfångarhöljet s baksida. Den bör vila i det område där det tidigare materialet avlägsnades. Se till att det finns tillräckligt med återstående hålen för att fästa nätet. Om det behövs, använd borr för att göra extra hål.
6

Fäst nätet till bilen med hjälp av metalltråd. Trä tråden genom hålet i stötfångarhöljet och mesh. Vrid metalltråd för att säkerställa att nätet ligger an mot stötfångarhöljet.
7

Sätt tillbaka stötfångarhöljet till fordonet. Sätt tillbaka plastclips. Skjut stötfångarhöljet där klippen är placerade så att de fästa mot ramen av vehicle.Insert skruvarna genom bilens plåt. Använd skruvmejseln för att dra åt plastclips skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121927.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.