Hur Auto Window Böjd Tint Windows

fordon är utformade för att innehålla flera fönster som tillåter ljus att passera genom hela insidan av fordonet. Detta kan vara ett irritationsmoment för passagerare och förare med känslig syn. Fönstren i fordonen är i allmänhet böjda för att låta vinden att flyta över smidigt. Kurvan i fönstren kan verka som ett hinder när det gäller att lägga Färgtoning, men det är lika lätt att tona böjda fönster som det är att tona plana ytor. Saker du behöver
Baby schampo
genomskinlig tejp blad
Razor
Sprayflaska
Tinting Film One 4-tums gummiskrapa
Sponge
Plastkort värmepistol
benverktyget
Visa fler instruktioner
1

Välj en ren, väl upplyst, dammfritt utrymme att tillämpa nyans till fönstren. Den idealiska temperaturen för att installera filmen är mellan 40 grader och 98 grader Fahrenheit. Om temperaturen är för låg, kan det orsaka härdning i filmen. En för hög temperatur kan orsaka svårigheter med att fästa filmen till fönstren.
2

Skapa rengöringslösning genom att blanda en kapsyl full av baby schampo med en liter vatten. Häll vätskan blanda i en sprayflaska i tillämpningssammanhang. Addera 3

Spray insidan av fönstret med baby schampo mix och skrapa bort alla rester från ytan med en gummiskrapa. Ren vätska från ytan med en svamp och spraya ett tunt lager av baby schampo lösning över fönstret för att tillämpa nyans film.
4

Rengör utsidan av fönstret med baby schampo och vatten rengöringsmedel och en pappershandduk. Spraya den yttre sidan av fönstret och rulla filmen på den yttre ytan av fönstret och skär runt fönstret för att skapa en film mall. Spraya filmen och släta filmen ner till fönstret och fortsätt att trimma runt kanterna för att skapa en exakt storlek mall.
5

Lyft det övre hörnet och placera en bit genomskinlig tejp på vardera sidan av hörnet och dra försiktigt isär för att ta bort baksidan av filmen från nyans. Ta bort när du är klar och plats över insidan av fönstret.
6

Press nyans film på fönstret, utjämning det mot kanterna med handen. Applicera blandningen baby schampo över ytan av färgton och arbeta från mitten av färgton och sträcka ut den utåt mot kanterna.
7

Spray filmen med baby schampo tvål mix för att fukta ytan. Detta gör att skrapan att röra sig fritt över nyans filmen.
8

Grip skrapan i ditt skrivande handen och värmepistol i andra handen och hetta upp filmen. Använd plastkort att gnida utåt på filmen för att trycka eventuella luftbubblor underifrån filmen under applicering av värme till filmen.
9

Arbete från centrum av filmen ut mot kanterna på fönstret på ett konsekvent sätt tills ytan är bubbelfria. Tuck filmen in i botten av fönstret foder med hjälp av en ben verktyg. Fortsätta att arbeta ut eventuella bubblor från ytan och värm tills du uppnår en ren, färdigt utseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121800.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.