Hur Byt Volk Racing Klistermärken

den fabriksgjorda tryckningen av klistermärken på dina Volt Racing hjul kan bli skadade eller slitna med tiden. Den ansamling av smuts och fett samt stelhet i tvätt hjulet kan orsaka klistermärken att flagna eller lossna. Konstant exponering för UV-ljus kan också orsaka klistermärken delaminerar och flaga bort. Följande förklarar hur du ersätter din gamla Volk Racing klistermärken med en fräsch ny uppsättning. Processen är relativt enkel och det kan göras snabbt. Saker du behöver
Värmekanon
Kreditkort Icke-slipande trasa kommenterar: Mineral sprit
Visa fler instruktioner
1

Ta bort all smuts och skräp från aluminiumfälg med varmt vatten. Torka av hjulet med en ren duk som inte repar.
2

Använd en värmepistol för att ta bort de slitna dekaler. Håll värmepistol minst 6 inches bort från etiketten och inte lämnar värmepistol på ett ställe för länge. Istället sopa värmepistol över dekalen tills limmet börjar att ge. Använd ett kreditkort eller annan tunn, platt plastbit att försiktigt skrapa bort klistermärket.
3

Använd en ren duk som inte repar och en liten mängd sprit för att avlägsna eventuell kvarvarande återstod. Avsluta rengöringen området med en ren trasa och varmt vatten.
4

Ta bort skyddspappret på nytt klistermärke och försiktigt tillämpa den på lättmetallfälg. Använd kreditkort för att jämna ut eventuella bubblor som kommer i kläm mellan klistermärke och hjulets yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121865.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.