Hur man installerar en antenn Car TV

En TV-antennen måste installeras på en bil för att få tydliga bilder på TV monterad i fordonet. Du kan köpa en antenn bil-tv från en elektronikaffär eller en automatisk leverans butik. Installation av denna typ av antenn är en relativt enkel process om du har grundläggande gör-det-själv kunskap och några vanliga verktyg. Det finns inget behov av att borra hål i auto organ för antingen antennen eller ledningar. Saker du behöver
Automobile TV-antenn
Window Chamois Cleaner Review eller en mjuk trasa
tygband
Visa fler instruktioner
1

Rengör utsidan av bakrutan grundligt och rengör innerytan samt. Välj en position för antennen som inte blockerar backspegeln, den övre bromsljuset eller förflyttning av bagageluckan.
2

Ta bort skyddsfilmen på antennens bas för att exponera klistret ytan. Tryck här ytan mot insidan bakrutan på den plats du har valt, vilket gör att den är ordentligt på plats.
3

Avlägsna skyddspapperet från antennkopplaren och fäst den på insidan av fönstret mittemot antennbasen. Vänta en timme för att låta limmet att säkert binda till fönstret.
4

Låt antennkabeln löpa från kopplaren ner till botten av passagerarsätet. Stoppa in kabeln i trim och mattor att dölja och skydda den.
5

Anslut kontakten i slutet av antennkabeln till uttaget för TV-mottagare som vanligtvis är placerad längst ner i passagerarsätet . Denna anslutning är normalt märkt "Antenna Input" på mottagaren. Säkert exponerad antennen till de inre ytorna med tygband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121928.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.