Hur polska Raw Aluminium

Polering rå aluminium tar en hel del tid och ansträngning. Det är möjligt att göra aluminium glans som krom. För att få det att se mycket blank eller glänsande, ta din tid och arbeta metodiskt för att ta bort alla repor och ojämnheter i metallen. Repor och märken gör aluminium utseende tråkig. Saker du behöver
Maskeringstejp
ugnsrengöringsmedel
Cup
Handdukar
thinner
320 grit sandpapper
400 grit sandpapper
600 grit sandpapper
800 grit sandpapper
1200 grit sandpapper
2000 grit sandpapper
Filt
Orbital buffert
Metal polish
Chamois eller trasa
Visa mer Instruktioner
1

tejpen alla ytor med maskeringstejp som är bredvid den rå aluminium som inte kommer att vara polerad. Målade ytor, plast och andra ytor kan skadas av poleringen.
2

bort anodisering, vilket är vanligt på äldre rå aluminium. Detta gör aluminium ser disigt och vitt. Spraya ugnen renare i en kopp och doppa en ren handduk i dammsugaren. Torka av anodiserade områden med handduken med en cirkulär virvlande rörelse. Låt det stelna på området under 5 minuter. Området ser mycket dåligt när anodisering avlägsnas. Detta är normalt. Skölj området med varmt vatten för att avlägsna ugnen renare. Torka den fullständigt.
3

Rengör aluminium med thinner. Var försiktig så att de thinner bara blir på aluminiumdelar. Häll thinner på en ren handduk och gnugga aluminium i små cirkelrörelser. Torka av området med en torr handduk när du har rengjort hela delen.
4

Sand aluminium med en bit av våt 320 grit sandpapper, eller häll vatten över aluminium. Detta kallas för våtslipning.
5

Använd 400 papper grus sand, följt av 600 grit, därefter 800 grit, följt av 1200 grit och slutligen 2000 grit till våt sand området följer samma process som du används med 320 grit sandpapper. Håll området och sandpapper blöt för envar av dessa.
6

Buff området med metall polish på en filt bifogas en orbital buffert. Polska sprickor och sprickor för hand med en hopvikt filt. Dessa områden kan vara lite mindre glänsande än maskinen kratsade områden.
7

Ta bort tejpen från runt aluminium. Släng den här tejpen bort.
8

Torka hela området med en ren, mjuk handduk. En mjuk trasa eller en mjuk flanell är bra val.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120922.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.