Hur man tar bort Buffer Marks på billack

Människor tillbringar timmar rengöring och vaxning sina bilar. Ofta kommer en hel eftermiddag att förbundit sig att föra en smutsig bil upp till status av en parkeringsplats skönhet. Det finns många tips för att väcka en bils avslut för att visa bilen kvalitet, men kommer mest detalj-orienterad bilentusiaster enas denna buffert polerrosor är svåra att ta bort. När en yta börjar visa kontrollampa tecken på polerrosor, måste omedelbara åtgärder vidtas för att avlägsna dem. Saker du behöver
Water
Högkvalitativ biltvätt
Micro-fiber handduk
Lågvarviga polermaskin
Skumkuddar
Swirl Remover Review Paint glasyr avslutande produkt
Wax
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen ordentligt. Använda en högkvalitativ --- biltvätt nu är inte rätt tid att nypa pennies --- tvätta bilen och torka den fullständigt.
2

Polera buffert märken. Använd en låg hastighet buffert /polermaskin med en skum pad och en högkvalitativ swirl remover föreningen att gå över hela bilen. Se till att matcha virvel remover för bilens lack. Den är gjord för klarlack finish samt enstegs jobb färg. Använd ett lätt tryck och arbetar i en figur 8 mönster. Gå långsamt och ta din tid. Stressa inte detta steg.
3

Applicera glasyr föreningen. Använd en ren mikrofiber handduk, applicera glasyr på hela ytan av bilen, en panel åt gången. Du måste följa tillverkarens anvisningar exakt eller du kan förstöra bilens finish.
4

Upprepa Steg 3. Gå över hela bilen igen på samma sätt som du gjorde i steg 3. Använd en ren mikro-fiber handduk.
5

Applicera vaxet. Använd en högkvalitativ bilvax och ett mjukt skum pad. Applicera två lager av vax, väntar 5 till 10 minuter mellan skikten. Polska för hand med en ren mikrofiber handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121492.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.