Hur att måla Car Wheels

Scuffed eller repad hjul gör din bil ser äldre ut än sin ålder. Måla dämpar också med tiden eller från svåra väderförhållanden såsom snö och is eller solexponering. Ommålning hjulen är ett enkelt och billigt sätt att ge din bil ett ansiktslyft. Du kan måla hjulen på en eftermiddag i din trädgård. Var noga med att kontrollera väderförhållandena innan man börjar på din målning projektet, och skjuta upp ditt projekt om prognosen kräver regn eller hög fuktighet. Saker du behöver
Tvättmedel
Skurborste
Duk
Sandpapper
Tarp
Maskeringstejp
Wheel måla
Klarlack
Visa fler instruktioner
1

bort bilens hjul och lägg dem på en plan yta utanför. Rengör hjulen med diskmedel och en skurborste. Se till att du tar bort allt fett. Flera reningscykler kan vara nödvändig.
2

Torka hjulen noggrant med en trasa eller låt dem torka i minst en timme i solen.
3

Gnid sandpapper över hjulen tills de är mjuka. Sand av så mycket gammal färg som möjligt och smidig eventuella grova fläckar kvar av gammal färg. Torka hjulen för att avlägsna eventuella sandpapper skräp. Flytta hjulen på en ren tarp.
4

tejpen däcken med målartejp, som är mindre benägna att hålla fast vid dina hjul jämfört med maskering eller silvertejp. Sätt in bandet mellan fälg och däck. Använd korta stycken till mode en grov cirkel runt fälgen.
5

Applicera önskad färg med specialgjorda hjul färg, finns på auto center. Låt första lagret torka ordentligt innan applicering av ytterligare lager. Kontrollera om torrhet genom att trycka lätt på ett avsnitt av däcket. Om färgen inte smetar, är den torr. Applicera färgbeläggningarna, väntar på hjulet ytan torka mellan varje program, tills du är nöjd med färgen.
6

Spray hjulen med klarlack färg, finns i auto center, för att försegla din färg jobb och glans till hjulen. Låt hjulen att torka i en timme i solen och sätt tillbaka dem till bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121796.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.