Hur polska Wheels Aluminiumlegering

Aluminium fälgar är ett populärt tillbehör för många bilentusiaster. Aluminium fälgar är lättare än vanliga stålfälgar, vilket gör att bilen att stanna närmare vägen och navigera mer effektivt. Lättmetallfälgar finns även i en mängd olika stilar och storlekar, så att du kan anpassa din bil att passa dina behov. Polering hjul aluminiumlegering är inte svårt, men det är viktigt att hålla dina hjul ser trevligt. Saker du behöver
Bucket
Soap
Sponge
Mjuk bomull dukar
aluminiumfälg polish
klistra vax
Visa fler instruktioner
1

Tvätta hjulen när de är kalla. Fyll en hink med vatten och några oz. tvål, skrubba alla smuts och skräp från hjulet med en mjuk svamp. Aluminium genomför en stor mängd värme och rengöring av fälgarna medan de är varma kan orsaka tvålen att upptäcka eller fläcka ytan. Skölj med rikligt med rent vatten för att avlägsna alla spår av tvål.
2

torka hjulet ordentligt för att undvika fläckar. Kör en mjuk trasa över hela ytan av hjulet, inklusive eventuella dekorativa veck och runt tappmuttem hål och ventilskaft. Byt till en torr trasa om din första blir mättad.
3

Applicera en liten mängd aluminium hjul polish till en ny trasa och gnugga den över ytan på din lättmetallfälg, som arbetar i små cirklar. Lacket kommer att förändras i färg från ljust grädde till en mörkgrå eller svart eftersom det tar bort oxidation från ytan av hjulet. Det kan ta några minuter för den polska att vända färgerna, men det är nödvändigt för korrekt polering
4

Byt till en ren trasa och polera bort polish, var noga med att arbeta ner i sprickor ta bort alla spår av polish. Ju mer du polera ratten, blankare det blir. Om din duk blir belagd med oxiderad polish, byta till en ny för bästa resultat.
5

Jämna ett mycket tunt lager pasta vax över ytan av din hjulet och låt den torka innan polering till en glans. Vaxet tätar smuts och fett och hjälper till att skydda dina nyligen polerade fälgar aluminiumlegering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121462.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.