Hur du ändrar torkararmarna

torkararmarna mycket tillförlitlig delar som sällan behöver bytas. Det enda som gör ersättning krävs är fysiska skador. Denna skada cosists vanligtvis böjda armar, rostiga leder eller spänning förlust på den inre våren. Alla dessa problem kan orsaka dålig kontakt mellan torkarbladet och vindrutan glas. Saker du behöver
skruvmejsel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
Avsmalnande Post Wiper Arm ersätter
1

identifiera denna typ av torkararmen med muttern som håller armen om torkar stolpen. Muttern kan döljas under ett lock som måste öppnas eller avlägsnas. Lyft eller bända upp locket för att frilägga muttern. Det finns flera möjliga storlekar för denna mutter.
2

Ta bort muttern helt. Det kommer att vända moturs för att lossa.
3

Lyft upp på armen vid pivot punkten samtidigt vrida i sidled något. Det kan vara nödvändigt att bända upp på armen för att lossa den. Vira en skruvmejsel med en mjuk trasa och använda detta för att bända upp på basen av armen.
4

Installera den nya torkararmen i samma position som den gamla armen. Håll den stadigt och byt muttern. Dra åt muttern ordentligt. Dra inte åt, eftersom det är möjligt att skala eller bryta pivot stolpen.
Slide Lock Wiper Arm ersätter
5

Leta efter en liten flik vid basen av torkararmen för att identifiera denna typ av torkararmen.
6

Pivot torkararmen bort från vindrutan vid försök att öppna glidregeln. Om låset är inte rostig, bör det öppnas med en nagel. En skruvmejsel kan införas mellan armen och lås flik för att bända upp den om det behövs. Torkararmen mot den öppna låsspärr
7

Release. Lyft torkararmen tog i stolpen.
8

Byt torkararmen med den nya armen. Det kan kräva flera försök att rikta armen i samma position som den gamla, eftersom greppet pivot inlägget inte tillåter att vrida armen för att anpassa den. Det enda sättet att göra det är lyft, vrid den en aning, och placera den tillbaka på pivot.
9

Stäng fliken glidregeln att slutföra ersättare.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121021.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.