Återställa Auto Träpaneler

Lackering av trä trim i din bil är en enkel process som de flesta människor tenderar att förbise. Om du närmar dig uppgiften med tålamod och rätt verktyg, kan du enkelt återställa den glansig finish till trim utan att skada din bil. Som med alla andra auto-specificera jobb, försiktig när du arbetar på träet eller du kan göra mer skada än nytta. Var extra försiktig när du arbetar runt knapparna samt att undvika att bryta dem. Saker du behöver
Water
Isopropylalkohol
Cup
Tandborste
Handdukar
Cotton örat pinnen
Maskeringstejp
Putty stick
Polska
Microfiber trasa
Visa fler instruktioner
1

Blanda en lösning av lika delar vatten och isopropylalkohol. Häll det i en kopp och ställ in den i en mugghållare i bilen eller på din passagerarsidan brädan. Ange din bil från chaufför-sidodörr.
2

Doppa en styv borste tandborste i alkohol. Dab borsten på tandborsten på en absorberande handduk för att avlägsna överflödig vätska. Addera 3

skrubba bort fläckar på träet. Skrubba på tyget sömmarna runt trim samt att ta bort skräp. Torka bort överflödig fukt kvar på trä och tyg med en absorberande handduk.
4

Skölj borsten i lösningen när det träskor med skräp. Rengör alla delar av trim liksom varje tyg söm omger trä trim.
5

Doppa en tops bomull öra i alkohollösning. Nyp bomull mellan fingrarna för att ringa ut fukt. Tvätta springor mellan knapparna och insidan veck för att avlägsna skräp i trånga ställen.
6

tejp Place maskering runt kanterna på trim. Den maskeringstejp skyddar allt men trim från fordonsreparationslackering.
7

Cover små defekter och repor i träet med ett kitt pinne som matchar färgen på din klädsel. Torka pinnen över det skadade området. Låt spacklet torka i några minuter innan du torkar bort överskottet med en hård handduk.
8

Häll en dime-stora mängd ved polish på en mjuk trasa. Torka av polish på trä trim. Coat allt virke trim med polish, men inte täcker knapparna. Låt polish ställa in för tillverkarens rekommenderade tiden.
9

Buff träet med en mikrofiberduk. Flytta tyget i cirkulära rörelser för att avlägsna fördunklade avsnitt av polish och lämnar en jämn glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121826.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.