Hur Detail bilens Carpet

På utsidan av bilen är inte den enda som blir smutsig. Varje gång du eller en passagerare hoppar in i bilen, spåra dig på smuts, hår, doft, för att inte tala mat, cigaretter och skräp. När du kommer ut ur bilen, alla dessa saker stannar kvar i bilen, instängd bakom sätena och marken i mattan. Övertid, kan smuts bygga upp i fläckar som lämnar bilens matta ser ful. Detailing bilens matta lämnar det ser ut som det gjorde när du först körde din bil utanför återförsäljarens mycket. Saker du behöver
Dammsugare
Fabric
spot remover Stiff-bristled klädsel borste
Vatten
Microfiber handdukar
Carpet Bucket schampo
vatten
Carpet luftrenare

Visa fler instruktioner
Heltäckningsmatta Mats
1

Ta bort matta golvmattor. Skaka dem kraftigt för att ta bort klumpar av smuts eller löst hår, mat och skräp. Lägga mattor på en plan yta och torr pensel mattorna i en rakt upp och ner mönstret att släppa lös smuts, hår och annat skräp.
2

Applicera ett tyg fläck eller fläckborttagningsmedel till någon caked på grime eller fläckar och vänta fem minuter för fläckborttagningsmedel att börja bryta ner smuts. Scrub kraftigt med klädseln borste tills skummet byggs upp på mattan. Torka bort skummet med en microfiber handduk och upprepa detta steg om det behövs för samma fläck eller eventuella kvarvarande fläckar. Addera 3

Fäst torr borste till din dammsugare och vakuum golvmattorna i en upp-och-ned mönster.
4

Applicera en liten mängd av matta schampo till dina golvmattor och sprida det jämnt över hela ytan av mattan med en microfiber handduk. Skölj av din klädsel borste.
5

Skrubba schampot i golvmattorna med stoppning pensel i ett cirkulärt mönster. Periodvis doppa penseln i vatten för att hålla den fuktig men försök att inte överföra för mycket vatten till golvmattor, eftersom överflödigt vatten gör mattorna tar längre tid att torka. Torka bort eventuellt kvarvarande schampo rester med en ren microfiber handduk
6

Torka matta golvmattor genom att lämna ut dem i solen -. Vädret tillåter - tills torr vid beröring. Torka dem med en våt-torr vakuum eller en hårtork på låg värme annars.
Inredning mattor
7

Ta bort alla stora bitar av skräp som papper papperskorgen, cigarettfimpar, mat eller burkar från golvet i bilen.
8

Dammsug hela heltäckningsmatta i bilen, inklusive en heltäckningsmatta trunk eller lastutrymme, om tillämpligt. Gå över mattorna gång med torr borste, en andra gång med ingen bifogad fil och en tredje gång med skreva kvarstad för att ta bort smuts från hårda att nå platser. Vakuum under dina bilsäten genom att flytta dem hela vägen framåt och dammsugning och sedan flytta dem hela vägen bakåt och dammsuga under dem.
9

Upprepa steg 2 i avsnitt 1 för någon caked på smuts eller fläckar i mattan. Välj ett litet område på din matta och schampo det genom att följa instruktionerna i steg 4 och 5 i avsnitt 1. Upprepa för resten av mattan.
10

Torka bilens interiör med parkera bilen i solljus med rutorna nere eller dörrarna öppna tills mattorna har torkat helt. I dåligt väder, torka mattor med en våt-torr vakuum eller en hårtork på låg värme. Håll hårtork cirka sex inches från mattan så att du inte bränna den.
11

Spray en doftande matta luftrenare i dina mattor och dina mattor golvmattor när båda är torra. Sätt mattorna tillbaka i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121071.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.