Hur man använder en elektrisk buffert

Använda en elektrisk buffert kan du polera bilens lack i en snabb och bekväm process, att bli av mindre repor och förbättra utseendet på finishen. Regelbunden rengöring och vaxning kan hjälpa, men om du kör din bil varje dag kommer det förmodligen upprätthålla tillräcklig rutin slitage att kräva användning av en elektrisk buffert. Du kanske också vill använda en elektrisk buffert precis innan du säljer din bil så det ser bäst när du sätter den på marknaden. Saker du behöver
Bilvax
frotté motorhuv
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen väl och torka den fullständigt, och se till att färgen är fri från smuts, sot, fett, tjära, insekter och andra fläckar.
2

Applicera en liten mängd flytande bilvax, ett belopp om storleken på en halv dollar, direkt till motorhuven täcker buffertens pad. Du kan använda olika typer av motorhuvar, inklusive frotté, skum eller lammull. Frotté är det billigaste alternativet och är ett bra val för allmänt ändamål polering.
3

Sätt i den elektriska bufferten och slå på strömmen när det är platt mot bilens yta. De flesta buffertar köra på ett hushåll ström. Vissa modeller köras på en 12-volts cigarettändaruttaget.
4

hålla bufferten rör med en lång, svepande slag sedan flytta det i en vinkelrät riktning för att skapa ett korsvis mönster. Använd inte en cirkelrörelse.
5

Låt buffert för att glida över bilens yta. Låt bufferten göra arbetet utan att applicera tryck nedåt på den. Guide den längs konturerna av bilen.
6

applicera mer vax för motorhuven om den körs torr, men överdriv inte. Byt till en ren motorhuv som behövs, och använda separata motorhuvar för att applicera vax och polering bilen utan vax på motorhuven. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121869.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.