Hur man rengör insidan av en MINI Cooper

Den nya MINI Cooper har en extremt ovanlig och cool proffsiga inredning som kompletterar sin djärva exteriör styling. Från den stora, centralt monterad hastighetsmätare till vippströmbrytare på mittkonsolen, BMW (skaparna av MINI) gjorde ett bra jobb att göra detta en interiör som är en fröjd att uppleva. Att hålla en MINI interiör ren och detaljerad gör det ännu roligare att köra och även hjälper till att säkerställa att det behåller sitt värde. Saker du behöver
Dammsugare
Stream (om nödvändigt) katalog Fabric Cleaner Review mjuk borste
Clean, luddfria trasor
Leather Cleaner Review vinylrengöringsmedel
Vinyl Protectant
Glasrengöringsmedel (t.ex. Windex)
Visa fler instruktioner
1

bort golvmattorna. Grundligt dammsuga insidan, skjutbara sätena framåt och sedan bakåt för att komma under sätena. Vakuum mellan ryggstöden och bottnar sits. Använd en tunn vakuum munstycke för att nå mellan kuddar och mellan sömmarna. Om mattan är mycket smutsig, ång-rengöra den med en hyrd ångtvätt eller få det professionellt ångtvättas.
2

Rengör tyg säten med ett tyg renare och en mjuk borste, spraya renare på tyget och sedan skura renare med borste för att lyfta några fläckar.
3

Ren läder och vinyl med speciella rengöringsmedel som är avsedda för dessa material. Arbeta renare i ytan med en ren, torr trasa och sedan torka rent.
4

Spray vinyl Protectant som Autoglym på en trasa eller skumapplikator och torka av vinyl områdena instrumentbrädan, dörrpaneler , mittkonsol och AC ventiler. För svåra att nå områden som ventilationer och mellan mätarna, använd en platt skruvmejsel lindade med en trasa och torka av den försiktigt in i dessa områden.
5

Använd fönsterputsmedel på Minis mätare . Minis har stora, framträdande mätare som ser sitt bästa när de är ordentligt rengjorda.
6

Spray bilglas rengöringsmedel på en trasa och torka av insidan av glaset. Spruta inte direkt på glaset, eftersom det kan få på närliggande utrymmen inomhus.
7

Torka av dörrposter och trösklar efter du rengjort utsidan av din MINI. En hel del smuts och damm byggs upp här, vilket kan vara ganska märkbar när du kommer in och ut ur bilen.
8

Skaka ut och dammsuga golvmattor innan du lägger dem tillbaka i det inre. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121305.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.