Hur torka en bil för att förebygga virvlar och repor

Alla tvättade bilen har polerrosor. Virvlar resultat från en mikro-marring av vaxet päls, eller en djupare fråga i klarlack i din lack. Förhindra dessa märken börjar med en bra tvätt jobb och en grundlig sköljning följt av en noggrann torkning och applicering av en skyddande barriär. Använda högkvalitativa produkter och en praktisk torkningsmetoden kommer att avhjälpa ytan virvlar och återställa din lack. Saker du behöver
Mikrofiberduk Detailing spraya
Visa fler instruktioner
1

Skölj bilen grundligt med kallt rent vatten. Även om du har sköljt bilen tidigare, vill du vara säker på att all smuts kan du inte se har tvättats bort. Smuts lämnas på ytan av bilen kommer att lämna en repa överallt dess drivit. De flesta människor tvättar i ett cirkulärt mönster imiterar Daniel LaRusso från "Karate Kid" i vax på, vax-off scener och märken virvel oundvikligen inträffar.
2

Torka bilen med en mikrofiberduk i varje hand. Microfiber dukar är för mjuk för att skrapa på ytan, till skillnad från andra torkning dukar som innehåller polyesterfibrer. För att säkerställa att trasor, tvätt vantar eller microfiber inte repar din bil, prova den på en CD först. Om du torkar det över ytan på en CD och du inte ser repor trasan eller karda är säker att använda.
3

Spray på en kvalitet beskriver spray och torka den i en siffran åtta mönster, arbeta i snäva cirklar. Överlappning nya områden med tidigare områden för att täcka hela bilen. Det flytande vaxet är arbetade in när den blir osynlig. Detailing spray är ett flytande vax produkt som innehåller fyllmedel som sipprar in i fina repor eller märken virvel och gör dem att försvinna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120998.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.